Ova e-trgovina koristi kolačiće

Tekst ugovora o kolačićima za uključivanje

Postavke kolačića

Vaša privatnost je važna. U nastavku možete odabrati svoje postavke kolačića.

Rabic žičana tkanina

Rabic metalna tkanina. Gola žica Fe. Veličine oka 16x16 mm. Rabico - tradicionalni je proizvod koji se na tržištu široko koristi u gradnji obiteljskih kuća ili industrijskih objekata.


Učitavanje komponente
1 artikl
Rabice - tkanina kovová rabicová

Rabice - tkanina kovová rabicová

Šifra proizvoda: 0690
€ 2.00 cijena za 1 m
€ 1.60 bez PDV
Veleprodajna cijena bez PDV-a € 1.50
m
na lageru
Rabicová tkanina se zakrouceným okrajem - pod omítky.

Preporučljivo je koristiti naš proizvod B sustava od čelične tkanine na ožbukanim stropnim dijelovima. Za prave stručnjake u području graditeljstva možemo ponuditi i armaturu za sitnozrnati beton ili raspršenu armaturu/čelična vlakna za feramzit beton. Ovo je u slučaju da gradnja vaše kuće bude stvarno prvoklasna.

Kupnjom u našoj e-trgovini možete riješiti kako potreban građevinski materijal za unutarnje uređenje objekta, tako i preinaku vanjskog dijela kuće i vrtova.

Naše češke ograde su visoke kvalitete, poštuju tradicionalne zahtjeve kupaca - npr. još uvijek proizvodimo PEREN stupove za ogradu u debljem promjeru od 48 mm. Osim toga, naši stupovi ograde pocinčani su s obje strane za savršenu zaštitu od korozije. Naša proizvodnja uključuje i izradu ograda. Na zalihama imamo i pocinčane i popularne plastične mreže.

Gabioni su trenutno moderna vrsta ograde. Od ovih žičanih kamenih elemenata možete izraditi originalne ograde koje su uvijek jedinstvene zahvaljujući korištenim materijalima.